Neem contact met ons op:

phone

+31 (0)20 658 6331

E-mailadres:

phone

info@intro2turkey.com

Zakendoen in Turkije: kansen in hectische tijden

Nieuws0 reacties

Zakendoen in Turkije: kansen in hectische tijden

Op 15 juli werd Turkije opgeschrikt door een mislukte staatsgreep. Mede dankzij de massale steun van de Turkse bevolking strandde de poging om het bewind van president Erdogan omver te werpen.

Welke gevolgen heeft dit voor de Turkse economie?

Ondanks de mislukte coup blijft de Turkse overheid onveranderd werken aan een aantal megaprojecten. Op het gebied van infrastructuur werd één van de grootste en langste bruggen ter wereld onlangs geopend. Daarnaast verwacht men dat de tunnel die twee continenten ondergronds aan elkaar verbindt, nog dit jaar kan worden opgeleverd. Het project Kanal Istanbul is in zeer korte termijn aanbesteed. Daarnaast is het grootste vliegveld volop in aanbouw. Onlangs gaf een Duits Solar bedrijf heeft aan 120 miljoen euro te willen investeren in nieuwe projecten in Turkije. Ook wordt er voor ongeveer 10 miljoen euro aan nieuwe huizen gebouwd.

Er is dus nog altijd volop beweging om de Turkse markt. Turkije verwacht in 2016 een groei van 4% en 2017 een groei van 5%.

Wacht u af, of maakt u gebruik van de vele kansen die Turkijke nog altijd te bieden heeft?

In het licht van de vele kansen die Turkije ondanks de recente gebeurtenissen nog altijd te bieden heeft, organiseren wij in samenwerking met Intro2Turkey de Business Course ‘Zakendoen in Turkije: kansen in hectische tijden’. Dit programma biedt een diepgaand inzicht in de Turkse markt. U krijgt direct toepasbare kennis over hoe om te gaan met de culturele en zakelijke verschillen. Daarnaast werken wij samen met u, op een ‘hands on’ manier, aan het opzetten van een distributienetwerk in Turkije.

Categorie: Business Course
Startdatum: 18 mei 2017
Einddatum: 18 mei 2017
Prijs voor leden: Nog te bepalen
Prijs voor niet leden: Nog te bepalen

Groepsarrangement bij 3 personen en meer van 1 bedrijf.

Info aanvragen
Aanmelden
Plaats een reactie

close
Facebook IconYouTube IconTwitter IconBezoek onze LinkedIn pagina