Neem contact met ons op:

phone

+31 (0)20 658 6331

E-mailadres:

phone

info@intro2turkey.com

Masterclass doing business in Turkey

Wegens enorm succes bieden wij deze cursus dit jaar nogmaals aan.

Masterclass doing business in Turkey

Gelegen tussen twee zeeën en twee werelddelen, vormt Turkije een onmisbare schakel tussen Oost en West, Noord en Zuid. Dat komt duidelijk naar voren wanneer je de grootste handelspartners van Turkije bekijkt. China, Duitsland, Rusland… Alle economische grootmachten doen zaken in en met Turkije. Gezien de situatie waarin het land verkeert, is dat ook heel begrijpelijk. De Turkse import is de afgelopen vijf jaar bijna verdubbeld en die trend kan waarschijnlijk worden voortgezet aangezien de jonge, goed opgeleide Turkse bevolking steeds meer te besteden heeft. De centrale ligging en de gunstige demografische samenstelling maken Turkije een groeiende afzetmarkt. De kansen liggen voor het oprapen.

Meer en meer bedrijven willen gaan exporteren naar Turkije. Een goede voorbereiding is daarom noodzakelijk. Tijdens deze Executive Course behandelen wij thema’s zoals: de Turkse cultuur, distributiekanalen, netwerken, juridische- en bancaire zaken en keurmerken. Turkije is een land vol mogelijkheden en voor u na het volgen van deze Executive Course niet langer “een onneembare vesting”.

U bent ondernemer en u wilt gaan exporteren naar Turkije of u bent hiermee al een aantal jaren bezig en u loopt steeds weer tegen dezelfde problemen aan? Met deze Executive Course bieden wij u inside kennis aan, praktisch en meteen toepasbaar.

Categorie: Executive Course
Startdatum: 3 jun 2016
Einddatum: 3 jun 2016
Prijs voor leden: € 495,-
Prijs voor niet leden: € 595,-
(prijs incl. catering, ex. overnachtingen, ex. BTW)

Groepsarrangement bij 3 personen en meer van 1 bedrijf.

Info aanvragen

Aanmelden

Doelstellingen

  • Kennisverwerving van relevante Turkse historische, culturele, economische en politieke ontwikkelingen;
  • Inzicht bieden in het zakendoen in de praktijk: do’s and don’ts; onderhandelingsstrategieën, belemmeringen in de praktijk: transport, bankverkeer en certificering; eigen vestiging of vertegenwoordiging; werving en selectie;
  • Het geleerde in de praktijk brengen door het schrijven van een exportplan.

Dit programma is samengesteld met:

WTC Leeuwarden

Wat deelnemers zeggen over de course:

Onno van der Kuip, Directeur, Domus Aegis:
“Deelname leverde ons inzicht, businessnetwerk en ons eerste grote project in Turkije op!”

logo domus aegis

 

 

Willem Beunis, Directeur, Nolores B.V.:
 “Uitstekende praktische toepassingen, geplaatst in historisch- en intercultureel business perspectief”  

logo nolores 3

 

 

 

 

Programma

karakter van deze cours
Het karakter van deze executive course wordt vooral bepaald door interactie. Deelnemers moeten fundamentele kennis zelf ontdekken. Deelnemers en docenten zijn voortdurend in dialoog, waarbij een interactie ontstaat die van groot belang kan zijn voor de toekomst van uw organisatie. Wij vinden het vooral belangrijk dat de opgedane kennis direct toepasbaar is. Tevens is er sprake van nadrukkelijke coaching inzake door docenten en specialisten. Ook na de cursus kan op hen een beroep gedaan worden.

 

vrijdag 3 juni 2016
08:30-09:00 Inloop – ontvangst
09:00-­10:00 Huidige Turkse economie (Okay Basbug, WTC Istanbul)
10:00-11:00 Hoe om te gaan met cultuur verschillen (Willem Beunis, Nolores)
11:00­11:15 Pauze
11:15-12:15 Juridische zaken (Elif Barioglu, Pellicaan)
12:15-12:35 Wrap-­up, Vragen & Antwoorden
12:30-13:30 Lunch
13:30­15:30 ◦ Waar beginnen in Turkije / Turkije juiste keuze? / doelgroepen / entree strategie (Ali Sarac, Intro2Turkey)
◦ Opbouwen distributienetwerk
◦ Van theorie naar praktijk: naar een exportplan: praktische vragen en discussie
15:30-15:45 Pauze
15:45-16:30 Financiële bronnen (Onno van der Kuip, Domus Aegis)
16:30-17:00 Vragen & Antwoorden
17:00-18:00 Netwerkborrel

Doelgroep

Deze executive course is niet alleen bedoeld voor ondernemers die de ambitie hebben naar Turkije te exporteren, maar ook voor ondernemers die daar al zaken doen, maar nog tegen problemen aanlopen.

AliSarac-150x150Ali Sarac

Ali Sarac heeft bedrijfskunde gestudeerd aan de TSM Business School in Twente. In 2004 richtte hij Intro2Turkey op om ondernemers te helpen voet aan de grond te krijgen in Turkije. Dit doen zij door middel van intensieve begeleiding en vakkundig op-maat-advies. Ondernemers worden, na vooronderzoek en selectie van verschillende potentiële partijen, direct geïntroduceerd aan de juiste Turkse partners. De senior adviseurs ondersteunen ondernemers doelgericht bij hun zoektocht naar nieuwe afzetmarkten en solide samenwerkingsverbanden. Ali heeft dus door de jaren heen gedegen kennis en ervaring opgedaan en hij helpt u dan ook graag op weg met deze course.

ElifBarioglu-140x150Elif Barioglu

Elif (E.) Barioglu startte in 2004 haar professionele carrière bij Pellicaan Advocaten. Zij studeerde Nederlands recht aan de Universiteit van Tilburg (1999 – 2003). In 2005 werd Elif beëdigd als advocaat bij de Rechtbank Rotterdam. Aan de Grotius Academie volgde zij met succes de specialisatieopleiding Nationaal en internationaal contracteren.

Haar activiteiten richten zich voornamelijk op het ondernemings- en vennootschapsrecht (fusies, overnames, herstructureringen), handels- en contractenrecht (nationaal en internationaal), huurrecht bedrijfsruimte en procesvoering. Elif maakt deel uit van de Mazars Turkish Desk en heeft verschillende cliënten begeleid met het opzetten van en naar Turkije van juridische entiteiten, dan wel geadviseerd bij het opzetten van samenwerkingsverbanden tussen Turkse en Nederlandse ondernemers.

Willem Beunis, Nolores

Dutch’ national with 25 years of international experience in CWE/CEE, particularly in Belgium,

France, Italy, Poland, Romania and Turkey. Started his career in the IT sector and then worked in several management positions in the Consultancy (KPMG)- and Banking area (ICN, Equens, ING) for 22 years. Combined management and international experience and interest in Nolores B.V., a company specialized in International Business Matchmaking, Strategy Consultancy, and Intercultural Management and -communication. Focus on Turkish market (outbound). Interested in Politics, Networking, International Business, Sailing, gardening, cooking and paradigma shifts. Married, two daughters (16 and 18).

Onno van der Kuip, Domus Aegis

mr Onno van der Kuip, internationaal jurist en DGA Domus Aegis BV

Begeleidt bedrijven bij het verwerven van subsidies en cofinanciering voor projecten. De bedrijfsfilosofie is het ontzorgen van de klant en het behalen van netto rendement.

In de loop der jaren is de focus komen te liggen op: Innovatie, Internationalisering, Investeren, Projectontwikkeling en Energie

Trackrecord sinds 1989 op het gebied van de volgende subsidie & funding thema’s:
– Investeren, New Business Development
– Innovatie, Nieuwe technologie, Topsectoren
– R&D, Onderzoek en Ontwikkeling
– Kennisverwerving, Advies
– Export, Internationalisering, Opkomende markten

Grensoverschrijdende thematische projecten

Energie en Milieu

Duurzaamheid: Duurzame energie projecten, Duurzaam renoveren en bouwen.

Voorwaarden

De Executive Course ‘Turkije: Rijk verleden, rijke toekomst’ vindt op 3 juni 2016 op de locatie van WTC Leeuwarden.

Aanmelden

Na aanmelding ontvangt u van ons een bevestiging van uw inschrijving en de bijhorende factuur. Door u aan te melden voor deze bijeenkomst gaat u akkoord met de inschrijvingsvoorwaarden.

Modules

Verschillende onderdelen van onze Executive Courses zijn modulair opgebouwd. Na uw inschrijving nemen wij contact met u op om uw voorkeur voor de modules te vernemen. Hiermee stelt u uw eigen persoonlijke programma samen.

Een week voor aanvang sturen wij u een overzicht van het totale programma, uw persoonlijke keuzes daarin en een routebeschrijving naar onze locatie.

Investering

Deze Executive Course vraagt uiteraard een investering in tijd, energie en geld. In het bedrag wat u betaalt voor deze Executive Course zijn het cursusmateriaal en de catering inbegrepen, tenzij anders is vermeld.

Deelnamecertificaat

Deelnemers ontvangen na afloop een deelnamecertificaat.

Wie heeft u ontmoet?

Bij elke Executive Course wordt een boekje samengesteld met foto’s en verkorte bio’s van alle deelnemers, sprekers en trainers. Enige weken voor aanvang van de Executive Course benaderen wij u voor deze informatie.

Verhindering

Indien u onverwacht verhinderd bent, kunt u zich, mits tijdig aan ons doorgegeven, laten vervangen. Bij een Executive Course of training waarbij toelating afhankelijk is van een selectieprocedure van de WTC BA, waarbij kennis- of vaardigheidsniveau wordt getoetst is vervanging alleen mogelijk als de toetsing van de vervangende deelnemer redelijkerwijs nog mogelijk is. Wij hanteren hiervoor een termijn van 3 weken voor aanvang van de Executive Course of Training.

Annuleren / ontbinden / opzeggen

Bij annulering binnen drie maanden voor aanvang is € 125,- administratie-/annuleringskosten verschuldigd. Bij annulering binnen zes weken voor aanvang is 50% van de prijs verschuldigd. Bij annulering binnen drie weken voor aanvang is de volledige prijs verschuldigd. Met inachtneming van het onder verhindering bepaalde mag een geplaatste deelnemer zich laten vervangen.

Groepsarrangementen

Speciaal voor organisaties die met meerdere mensen willen komen kunnen wij voor deze Executive Courses vanaf 3 personen en meer een groepsarrangement ontwikkelen. Wij nodigen u uit daarvoor contact met ons op te nemen om dit verder door te spreken.

Informatie

Wanneer u vragen heeft over deze Executive Course of meer wilt weten over de voorwaarden voor groepsdeelname, kunt u contact opnemen met Froukje Kooistra, 058-2941610. Zij verschaft u graag de gewenste informatie.

Algemene voorwaarden

Voor onze algemene leveringsvoorwaarden verwijzen wij u naar onze pagina ‘Contact’ en naar de links onderaan deze pagina.

Locatie

WTC Leeuwarden

Onze adresgegevens zijn:

Heliconweg 52
8914 AT Leeuwarden
The Netherlands

U kunt ons bereiken via +31 (0)58 – 2941610.

Het World Trade Center Leeuwarden is gevestigd in het imposante WTC Expo gebouwencomplex. In dit complex worden de Executive Courses van de WTC Business Academy georganiseerd.

Een gedetailleerde routebeschrijving kunt u vinden onder contact.

Plaats een reactie

close
Facebook IconYouTube IconTwitter IconBezoek onze LinkedIn pagina