Neem contact met ons op:

phone

+31 (0)20 658 6331

E-mailadres:

phone

info@intro2turkey.com

Ons team

Ons team bestaat uit 14 medewerkers waarvan 3 partners.

Intro2Turkey heeft, naast kantoren in Amsterdam, Istanbul, Ankara en Lissabon ook meetingpoints voor adviesgesprekken in Veendam, Rotterdam en Soest. Wilt u snel meer weten over uw mogelijkheden op de Turkse markt? Neem dan contact op via 020 658 6331 of gebruik het contactformulier.

Ali Sarac

Ali-Sarac Managing Partner Nederland en oprichter
Geboren op 1967 in Trabzon, Turkije
Getrouwd en vader van 3 kinderen

Expertises: Sales, Mergers & Acquisitions, International trade, Participaties

Mijn laatste genoten opleiding is Master in Bedrijfskunde bij TMS in Twente. Daarvoor heb ik informatica en bedrijfskunde gestudeerd. `ik heb gewerkt in het onderwijs als informaticus en bij internationale organisaties zoals Philips en Atos Origin heb ik commerciële rollen vervuld. Tussen 2004 en 2010 was ik ook actief in de landelijke politiek.

In 2004 heb ik Intro2Turkey opgericht om ondernemers te begeleiden op de Turkse markt. Mijn visie is het bevorderen van Nederlandse export richting Turkije, op basis van waardecreatie. Mijn motto is “wat verpakt is, kan ook verkocht worden”.

linkedin

İsmail Bayazıt

ismail Managing Partner Turkije
Geboren in 1972 te Denizli, Turkije
Getrouwd en vader van 2 kinderen

Expertises: Merken & Communicatie, Marketing & Sales, Columnmist bij een nationale krant.

Ik heb Communicatie Wetenschappen gestudeerd op de Ege Universiteit in Turkije en in de Verenigde Staten een master opleiding gevolgd op het gebied van Marketing & Communicatie. In mijn loopbaan heb ik diverse directie rollen vervuld bij (multi)nationale organisaties zoals Erdemir Holding, Çalık Holding en Turk Telecom Groep in Turkije.

Ik ben actief betrokken in diverse verenigingen op het gebied van cultuur, wetenschap en media. In dat kader ben ik een van de initiatiefnemers van het oprichten van Turkish Arab Association for Science, Culture and the Arts (TASCA). Wekelijks heb ik een vaste colum in de Star Gazetesi, onderdeel van Star Media Group.

Verder ben ik board member en oprichter van een organisatie die zich bezig houdt met Digital Film & Animation die geallieerd is aan de Technische Universiteit van Istanbul.

linkedin

 
 
close
Facebook IconYouTube IconTwitter IconBezoek onze LinkedIn pagina