Neem contact met ons op:

phone

+31 (0)20 658 6331

E-mailadres:

phone

info@intro2turkey.com

Food & Agro sector

Trade mission for export Companies in de Food en Agro sector

Handel-TurkijeDe jaren 2004 tot en met 2011 waren voor de Turkse economie  fantastische jaren en in het jaar 2012 heeft deze enorme groei zich enigszins gestabiliseerd. Toch wordt verwacht dat Turkije dit jaar wederom tot één van de snelst groeiende economieën van Europa zal behoren. De verwachtingen in Turkije zijn groot en ondanks dat de economie vorig jaar iets minder hard gegroeid is, is de Turkse potentie enorm!

Handelsmissie

Turkije biedt u meer kansen dan bij wellicht bij u bekend is. Deze missie richt zich op de Landbouw en Food Processing Industrie. Deze sectoren zullen de komende jaren een aanzienlijke bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de Turkse economie.

Als u denkt dat u met uw product en/of dienst een verschil kunt maken, dan nodigen we u van harte uit deel te nemen aan deze missie. Wij zullen u vervolgens direct met potentiële afnemers, distributeurs en/of vertegenwoordigers matchen zodat u zich kunt richten op de inhoudelijke aspecten. Mocht u het op prijs stellen, dan kunnen wij u ook ondersteunen in de gesprekken. Het is en blijft uiteindelijk een gun factor.

Periode

16 tot 21 november 2015

Istanbul_panorama_and_skyline1-300x64Standplaats

Istanboel, maar de afspraken kunnen in alle provincies in Turkije plaatsvinden. U krijgt een individueel programma. Zelfstandigheid is een must voor deze missie.

Kosten

Kosten bedragen € 2.250,00 per bedrijf exclusief reis, verblijf en BTW. Deze reis komt in aanmerking voor een missievoucher van de Rijksdienst Voor Ondernemend Nederland (RVO) ter waarde van €1500,- Voor de voorwaarden verwijzen wij u door naar http://www.rvo.nl/subsidies-regelingen/missievouchers-sib .

Additionele begeleiding

U kunt, indien gewenst, een ervaren business developper in Turkije meevragen, deze ondersteuning vergroot uw kansen op succes in Turkije.

Proces

Na de aanmelding vindt er een intakegesprek plaats. In dit gesprek bespreken wij de doelstellingen van de missie voor uw organisatie. Vervolgens wordt er in overleg met u een individueel programma opgesteld met bijbehorende reisplanning.

Organisatoren

Deze missie wordt u aangeboden door Intro2Turkey in samenwerking met WTC Noord Nederland Center for Export & Import.

Aanmelden / Interesse:

Meld u zich dan nu aan via http://www.wtcl.nl/event?event_id=198&lang=nl

Indien u vragen heeft of meer informatie wilt ontvangen, neem dan contact met ons op zodat wij u verder kunnen helpen.

Inschrijving sluit op 30 september.

Referenties:

  • KMWE BV, in 2009 hebben we deelgenomen aan de handelsmissie van Intro2Turkey, door deze missie hebben we onze JV partner in Turkije gevonden.
  • Agrifac BV, in 2010 hebben we deelgenomen aan de handelsmissie van Intro2Turkey, door deze missie is onze export naar Turkije gegroeid en is het een belangrijke exportmarkt voor ons geworden.
  • NV Afvalzorg, in 2012 hebben we deelgenomen aan de handelsmissie van Intro2Turkey, door deze missie hebben we op korte tijd zeer efficiënt informatie verzameld om Turkije te ontwikkelen tot een strategische afzetmarkt van ons.

KMWE AGRIFAC logo_AfvalzorgWTCL_web-300x49

Brochure

Download hier de brochure voor meer informatie

 
 
close
Facebook IconYouTube IconTwitter IconBezoek onze LinkedIn pagina