Neem contact met ons op:

phone

+31 (0)20 658 6331

E-mailadres:

phone

info@intro2turkey.com

Handelsmissie naar Turkije: Gegarandeerd een succes!

Heeft u plannen om uw bedrijfsactiviteiten uit te breiden naar Turkije? Ga dan mee op één van de handelsmissies van Intro2Turkey. Wij introduceren u dan in het Turkse zakenleven. In een paar dagen tijd wordt u snel wijzer. Dat doen wij door:

    • U voor te stellen aan zakenpartners die voor u interessant zijn
    • Netwerkrecepties in ontspannen sfeer te organiseren
    • Het bezoeken van bedrijven die aansluiten bij uw profiel
    • U wegwijs te maken in het Turkse zakenleven

Hoe gaat matchmaking in zijn werk?

Matchmaking is een vast onderdeel van onze handelsmissies. Tijdens de handelsmissie hebt u meerdere kwalitatieve afspraken binnen uw sector. Omdat uw tijd kostbaar is en wij uw reis tot een succes willen maken, vindt er vooraf een uitgebreid intakegesprek plaats. Hierin worden uw wensen ten aanzien van uw gesprekspartners uitvoerig besproken. Daarna gaan wij voor u opzoek naar bedrijven met het juiste profiel. Dat doen wij heel zorgvuldig. Zo maakt matchmaking uw handelsmissie gegarandeerd tot een succes.

Turkije komt tijdens de handelsmissie een stuk dichterbij

Intro2Turkey wil met haar handelsmissies de import en export van goederen vanuit en naar Turkije bevorderen. Zij laat u ervaren dat zaken doen buiten de Europese Unie niet ingewikkeld hoeft te zijn. Door gebruik te maken van het netwerk en de kennis van Intro2Turkey. Voor vragen of ondersteuning bij de implementatie van uw ondernemingsplan neem contact met ons op.

U wilt uw bedrijfsactiviteiten uitbreiden naar Turkije en vooraf intensief oriënteren op de mogelijkheden. Ga dan mee op één van de handelsmissies in de agenda leest u wanneer de volgende handelsmissie plaatsvindt.

Onderzoek uw mogelijkheden op de Turkse markt. Klik hier voor contactinformatie of bel direct 020 658 6331.

 
 
close
Facebook IconYouTube IconTwitter IconBezoek onze LinkedIn pagina