Neem contact met ons op:

phone

+31 (0)20 658 6331

E-mailadres:

phone

info@intro2turkey.com

Tender management

Tender-managementIntro2Turkey is ook uw partner voor het opzetten van tendermanagement in Turkije. Redenen hiervoor zijn dat wij de kennis en ervaring op de lokale markt hebben, waardoor wij u naadloos kunnen begeleiden in dit traject. Afgelopen 3 jaar zijn alle ingeschreven tenders van Intro2Turkey gewonnen. Wilt u weten hoe wij dit specifiek aanpakken?`Neem dan contact met ons op.

Tender diensten in Turkije

Uw organisatie heeft uiteraard zelf de nodige kennis en capaciteiten in huis. De Turkse markt is echter anders dan de Nederlandse markt waardoor het noodzakelijk is dat een externe adviseur dit gedetailleerd voor u in kaart brengt. Samen met ons kunt u uw positie versterken door diensten als Tender Management in te kopen waardoor u uw inkoopmanagers ontzorgt tijdens de aanbestedingstrajecten. Hiervoor kunnen wij u in zowel de RFI- als de RFQ-fase, de juiste tenderspecialisten leveren.

RFI Management

Onze tenderspecialisten stellen een gedetailleerd plan van aanpak op waarin zij de doelstellingen en voorwaarden van uw tender afbakenen. Uit dit plan vloeit een voorselectie van een aantal potentiële contractpartners voort. Onze adviseurs stellen hiervoor een Request for Information (RFI) op. Op basis van de feedback op de RFI maken zij een short-list van mogelijke contractpartners.

RFQ Management

Onze adviseurs stellen samen met u een Request for Quotation (RFQ) op. Deze versturen zij aan de providers die geselecteerd zijn in het RFI proces. Onze adviseurs beoordelen vanuit hun expertise de inhoudelijke kwaliteit en prijs van de feedback op de RFQ. De adviezen die hier uit voortkomen maken het voor u en uw organisatie eenvoudig om de juiste contractpartner(s) te selecteren.

Samen met Intro2Turkey binnen 3 weken een tender in Turkije gewonnen! Intro2Turkey verzorgde een complete no-nonsense dienstverlenging van begin tot eind.
Anton Hoekstra, Partner Smederij Hoekstra

Geïnteresseerd?

Onderzoek de tender management oplossingen op de Turkse markt. Klik hier voor contactinformatie of bel direct 020 658 6331.

 
 
close
Facebook IconYouTube IconTwitter IconBezoek onze LinkedIn pagina