Neem contact met ons op:

phone

+31 (0)20 658 6331

E-mailadres:

phone

info@intro2turkey.com

Mergers & Acquisitions

Een fusie of overname in Turkije kan veel waarde toevoegen aan uw onderneming, mits deze transactie goed wordt uitgevoerd en de betrokken partijen content zijn met het samengaan.

Waarde toevoegen

Fusies en overnames zijn per definitie complex en alle aspecten hebben in potentie invloed op het succes van de buitenlandse overname. Van lokale wetgeving tot belastingen. Om deze reden is een bewuste aanpak van het gehele proces van een deal een bepalende succesfactor. Het creëren van waarde zal lukken als alle partijen oog hebben voor het doel van de fusie of overname.

Aanpak

De diensten van Intro2Turkey bestrijken alle facetten van fusies en overnames. Altijd is het doel om samen met u te zoeken naar de beste kansen en te komen tot de juiste oplossingen om zo uw doelstellingen te realiseren. Wij inventariseren uw mogelijkheden en kiezen hierbij voor een grondige voorbereiding van uw transactie om eventuele risico’s waar mogelijk te elimineren. Wij beschikken over een breed Turks netwerk en koppelen onze marktkennis aan onze expertise.

Intro2Turkey heeft ons goede hulp en ondersteuning geboden bij het vinden van een joint venture partner in Turkije. De eerste contacten zijn gemaakt tijdens een zeer goed georganiseerde Nederlandse handelsmissie georganiseerd door Intro2Turkey voor de Nederland Aerospace Group (NAG) leden.
Edward Voncken, CEO KMWE

Geïnteresseerd?

Onderzoek samen met Intro2Turkey uw op de Turkse markt. Klik hier voor contactinformatie of bel direct 020 658 6331.

 
 
close
Facebook IconYouTube IconTwitter IconBezoek onze LinkedIn pagina