Neem contact met ons op:

phone

+31 (0)20 658 6331

E-mailadres:

phone

info@intro2turkey.com

Importeren uit Turkije

groei-bnpU heeft een Nederlandse organisatie en u zou graag producten en of diensten willen importeren uit Turkije. Zoals u in de afbeelding kunt zien is de Turkse één van de grootste en de meest snelgroeiende economieën op de wereld. Importeren vanuit Turkije is voor de Nederlandse ondernemer zeer intressant, vanwege de gunstige prijzen en het grote volume van de binnenlandse productie.

Het succes van het importeren van Turkse diensten en of goederen wordt bepaald door het opzetten van een efficiënte structuur. Het is voornamelijk zaak om in samenwerking met Intro2Turkey de juiste leveranciers te benaderen want een veel voorkomend probleem is dat vele producten over het gehele land worden geproduceerd. Het is namelijk onmogelijk om met al deze leveranciers in contact te komen, laat staan aparte contracten af te sluiten. De oplossing is dat wij dit (samen met u) aanpakken, waardoor wij de contacten met de lokale bedrijven voor u organiseren en u met deze bedrijven zaken kunt doen.

Succesvol importeren uit Turkije

Voor u als Nederlandse ondernemer is dit proces zeer geschikt om samen met Intro2Turkey uit te voeren, zodat wij voor u een efficiënte importstructuur kunnen op zetten. Want om in Turkije succesvol zaken te doen, is het noodzakelijk de taal te beheersen, ervaring te hebben met de (business)cultuur en over een groot en kwalitatief goed netwerk te beschikken.

Indien u geïnteresseerd bent om producten en of diensten te importeren die door de grote Turkse bedrijven worden geleverd, dan vereenvoudigt dit natuurlijk de organisatie van het importnetwerk. Echter is het nog steeds van groot belang dat wij u kunnen ondersteunen bij het leggen van contacten, het voeren van onderhandelingen, het regelen van alle wettelijke verplichtingen en het profiteren van de gunstige stimuleringsmaatregelen van de Turkse overheid.

Royal Med Europe heeft met de ondersteuning van Intro2Turkey een productie bedrijf in Turkije overgenomen, waardoor Royal Med Europe goedkoper kan produceren.
Ali Sarac, General Manager a.i.

Geïnteresseerd?

Onderzoek uw importmogelijkheden vanuit Turkije markt. Klik hier voor contactinformatie of bel direct 020 658 6331.

 
 
close
Facebook IconYouTube IconTwitter IconBezoek onze LinkedIn pagina