Neem contact met ons op:

phone

+31 (0)20 658 6331

E-mailadres:

phone

info@intro2turkey.com

Exporteren naar Turkije

opkomen-van-de-middelste-klasse De Turkse economie ontwikkeld zich de laatste jaren met zeer indrukwekkende groeicijfers. De verwachting is ook dat deze groei de komende jaren zal voortzetten, ondanks de mondiale economische crisis. Ook op grond van de gunstige ligging van het land “Brug tussen Europa & Azië”, de omvang van het land en de relatief jonge en goed opgeleide beroepsbevolking is exporteren naar Turkije zeer intressant voor het Nederlandse bedrijfsleven.

De Turkse economie anno 2013

De Turkse economie is in het eerste kwartaal 2013 nog sterker gegroeid dan was verwacht. De economie groeide op jaarbasis met 3% terwijl de verwachting 2,3% was. De verwachting voor 2014 is 4%. Inmiddels is Turkije de op 16 na grootste economie ter wereld en zal dit jaar Nederland inhalen die op positie 15 staat. Het Bruto Binnenlands product is zelfs de afgelopen tien jaar verdriedubbeld.

Exporteren naar Turkije is maatwerk

Het realiseren van uw ambitie om te exporteren naar Turkije is maatwerk. De strategie die we gaan inzitten is volledig afhankelijk van uw case. Er is nimmer een standaard route naar succes. Vandaar dat de begeleiding voor het exporteren naar Turkije in Nederland en in Turkije zal plaats vinden. De intensieve begeleiding in Turkije is namelijk noodzakelijk voor het realiseren van uw doelen.

Export begeleiding sinds 2004

Sinds 2004 heeft Intro2Turkey al meer dan 400 organisaties mogen begeleiden om hun ambities te verwezenlijken op de Turkse markt. Onze senior adviseurs ondersteunen u doelgericht bij de zoektocht naar nieuwe afzetmarkten en solide samenwerkingsverbanden om de export van uw organisatie te versterken. Bekijk een selectie van onze referenten op de referentenpagina.

 

Agrifac heeft met ondersteuning van Intro2Turkey de Turkse markt betreden. Mede dankzij de samenwerking met Intro2Turkey is Turkije nu één van de top 3 exportlanden voor Agrifac.
Peter Millenaar, Director Agrifac

Geïnteresseerd?

Onderzoek samen met Intro2Turkey uw exportmogelijkheden naar de Turkse markt. Klik hier voor contactinformatie of bel direct 020 658 6331.

 
 
close
Facebook IconYouTube IconTwitter IconBezoek onze LinkedIn pagina