Neem contact met ons op:

phone

+31 (0)20 658 6331

E-mailadres:

phone

info@intro2turkey.com

Corporate finance

Corporate Finance is het begeleiden van het aan- en verkoopproces van bedrijven en kan de financiering van transacties ondersteunen. Daarnaast verschaffen wij het benodigde inzicht door het opstellen van financiële modellen en een gedegen waardeanalyse.

Lead Advisory

U wilt investeren en overweegt om een onderneming of bedrijfsonderdeel in Turkije over te nemen? Met de ondersteuning van Intro2Turkey vergroot u de kans op een succesvolle transactie. Intro2Turkey biedt strategische verkopers en Private Equity spelers ondersteuning in de verschillende fasen van het transactieproces.

Modelling

Wilt u een belangrijke investeringsbeslissing nemen? Heeft u inzicht nodig in de verschillende scenario’s voor uw onderneming? Onze modelling specialisten kunnen u de gewenste inzichten bieden voor uw besluitvormingsproces.

Debt Advisory

Het banken landschap is, mede door de spanningen in de financiële sector sterk veranderd. Liquiditeit is schaarser en het ophalen van financiering wordt steeds lastiger. Echter, met de juiste ondersteuning is het nog steeds mogelijk om financiering tegen gunstige voorwaarden te verkrijgen. Het Debt Advisory team adviseert en assisteert bij het arrangeren van herfinancieringen, acquisitiefinancieringen en herstructureringen.

De Corporate Finance aanpak

Of u ons nu benadert voor het voortraject, of het volledige traject bij ons onderbrengt, uw overname of fusie is bij onze specialisten in kundige handen. Onze industry gefocusde teams creëren transacties, regelen kennismakingsgesprekken, onderhandelen, coördineren due diligence en managen het proces. Verder organiseren zij financiering bij overnames, herfinanciering, management buy-outs alsmede ‘asset based lending’, zoals vastgoedfinanciering en leasing. We hebben een internationaal netwerk en kennen de kopers. Wij voeren waarderingen uit bij overnames, maar zijn ook gespecialiseerd in impairment tests, fiscale herstructureringen, financiële reporting en strategische beslissingen.

Geïnteresseerd?

Onderzoek uw mogelijkheden op deTurkije markt. Klik hier voor contactinformatie of bel direct 020 658 6331.

 
 
close
Facebook IconYouTube IconTwitter IconBezoek onze LinkedIn pagina