Neem contact met ons op:

phone

+31 (0)20 658 6331

E-mailadres:

phone

info@intro2turkey.com

Bedrijfsvestiging in Turkije

poort-naar-andere-landenInternationaal ondernemen is zeer belangrijk voor de Nederlandse economie. Daarom geeft Intro2Turkey bedrijven op maat ondersteuning en hulp om een stevige positie te krijgen op de Turkse markt.

Bij het betreden van de Turkse markt dienen de volgende zaken goed onderzocht te worden: Hoe vindt u zakenpartners? Welke ondersteuningsmogelijkheden zijn er? Waar te vestigen? etc..

Intro2Turkey ondersteunt Nederlandse ondernemers die zich op de Turkse markt willen vestigen. Wij helpen u met het vinden van een juiste vestigingslocatie tot en met afnemers van uw product of dienst. Ook proces begeleiding is een van onze specialismen zoals het opzetten van contracten, due diligence voor overnames en financieringsmogelijkheden. Dit doen we samen met onze partners. Hiernaast organiseren we evenementen zoals handelsreizen en seminars die interessante informatie en nieuwe contacten kunnen opleveren.

intro2turkey-met-rutte

Economische kansen in Turkije

De economische markt in Turkije is sterk in opkomst, er liggen voor de Nederlandse ondernemers zonder meer kansen om zich te vestigen op de Turkse markt*:

    • Turkije behoort tot de twintig grootste economieën van de wereld met een bbp van 1054 miljard miljard US dollar (2011).
    • De Turkse economie groeide afgelopen 10 jaar met gemiddeld 7 procent per jaar.
    • Turkije is een belangrijke nabije consumentenmarkt met een bevolking van bijna 76 miljoen inwoners.
    • Turkije heeft een dynamische private sector met een exportwaarde van 160 miljard US dollar (2012).
    • Turkije ligt strategisch tussen Europa, het Midden-Oosten en Centraal-Azië. Het is een belangrijke energiecorridor die het Westen en het Oosten met elkaar verbindt.

Samen met Intro2Turkey de juiste partner en locatie gevonden in Turkije! Waardoor de Meeuw nu toegang heeft tot de martken waar naar verwachting de komende jaren veel geïnvesteerd zal worden.
René Meeuwissen, CEO de Meeuw

Geïnteresseerd?

Onderzoek de mogelijkheden om u te vestigen op de Turkse markt. Klik hier voor contactinformatie of bel direct 020 658 6331.

 
 
close
Facebook IconYouTube IconTwitter IconBezoek onze LinkedIn pagina